Kategorijas
Aktivitātes Aktualitātes FOTO GALERIJA

SEMINĀRS “PAVASARA AUGI TAVĀ VIRTUVĒ”

Apskatījām ēdamās nezāles: kuras plūkt un kā tās palīdzēs veselībai.

Pļavas un dārza zālītes var vākt ne vien kaltēšanai gardām tējām. Tās svaigas var pievienot ēdieniem, lai dažādotu garšu un vienlaikus uzlabotu veselību. Apskatījām šobrīd ziedošos, plaukstošos augus, kā tos izmantot virtuvē, lai ēdiens mums būtu kā zāles.

Pagatavojām uz vietas trīs dažādus pesto: pieneņu, lakšu un nātru, kā arī svaigo pieneņu, nātru un lakšu kokteiļus. Priecājāmies par pavasari ar acīm, izbaudījām burvīgās ziedošo augu smaržas, klausījāmies jautrajos cīruļu treļļos un ļāvāmies arī garšām!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *