Kategorijas
Aktivitātes

INTERESANTA PIEREDZE

Kuldīgas Senioru skolas dzīve turpina būt interesanta. 31.oktobrī tās dalībnieki rosījās Kuldīgas Starptautiskās praktiskā dizaina programmas studentu darbnīcā par tēmu Sudraba paaudze (skaisti izklausās!) lidostā.

Sudrabainie dalījās savā pieredzē  par piedzīvojumiem dažādu valstu lidostās, kā arī  darbojās grupās, pārdomājot un apkopjot priekšlikumus un idejas, kas palīdzētu senioriem labāk orientēties lidostās, lai neiekultos nepatikšanās un lidojums nebūtu stresa pilns. Te gan jāpiezīmē, ka daudzi seniori atzina, ka tāpat labi ar to tiek galā, jo cilvēka domāšana taču tā uzreiz nemainās tikai tāpēc, ka viņš vairs nestrādā. Tomēr, gadiem ritot un tehnoloģijām kļūstot sarežģītākām, nepieciešamas jaunas iemaņas, tāpēc nebūtu slikti, ja kāds palīdzētu tikt galā.

Pasākums bija interesants arī tāpēc, ka seniori varēja izmantot vai papildināt savas angļu valodas zināšanas, runājot ar dažādu valstu studentiem. Tā kā Rīgas lidosta gatavojas celt jaunu ēku, tās iekārtojumā noderēs arī Kuldīgas senioru ieteikumi, vai ne?